Onderwijsgids Hillegom

Daltonschool Hillegom

  • Adres:Pr. Irenelaan 32
  • Postcode:2181CZ
  • Plaats:Hillegom
  • Gemeente:Hillegom
  • Telefoon:0252 - 530 065

Daltonschool Hillegom is een openbare basisschool en sinds januari 2017 gevestigd in Brede school Hillegom aan de Prinses Irenelaan 32 in Hillegom. Brede school Hillegom is een nieuw pand waar wij als Daltonschool Hillegom onze intrek in hebben genomen samen met de Savioschool en Buitenschoolse Opvang De Theepot. Het gebouw kenmerkt zich door heel veel licht en veel ruimte. Naast de groepslokalen is er in de bouw veel ruimte op de gangen gecreëerd, waar wij met het Daltononderwijs veel gebruik van maken. Hier werken leerlingen zelfstandig of in kleine groepjes aan diverse opdrachten. Tevens kunnen leerlingen op de gangen hun computeropdrachten uitvoeren.
Verder is het gebouw voorzien van een apart handvaardigheidslokaal, grote kinderkeuken, aparte speelzaal/aula en een inpandige glijbaan.

Wij zijn een enthousiast professioneel team met leerkrachten die zijn opgeleid tot volwaardige Daltonleerkrachten.

Natuurlijk is Dalton niet het enige wat u terug kunt vinden bij ons op school. Zo hebben wij ook een zeer goed zorgsysteem ontwikkeld en volgen wij uw kind gedurende zijn of haar gehele schoolloopbaan nauwlettend.